Telèfon: 93.303.24.42
Fax: 93.303.03.40
E.Mail: r.alarcon@brokerjara.com

Castellano | Català
 
Localització Contacte Definicions Companyies Organigrama Clients

Perquè el seu comerç estigui sempre protegit contra sinistres o, en cas de ser inevitables, els seus efectes puguin solucionar-se ràpida i eficaçment, Broker Jara Assegurances S.L., li garanteix la màxima protecció i el millor servei. A partir d'ara, vostè només haurà de preocupar-se per l'èxit del seu negoci, la resta, deixi-la en les nostres mans.

El nostre departament tècnic, en menys de 48 hores, li verificarà, li assessorarà i li emetrà un projecte d'assegurança amb les millors cobertures i al millor preu, dintre de companyies de primer ordre.

Si desitja més informació sobre producte,accedeixi al formulari i enviï'l prement el botó "Enviar" al final del document.

Calcular assegurança de la Llar
Adreça del risc
 
Província: Població:
Cod. postal: Via:
Nombre: Escala: Pis: Porta:  
 
Dades del risc
 
Tipus de risc:
Materials: Qualitat de construcció:
Règim Ubicació:
Any de construcció Any de rehabilitació total:
Superfície (m2): Ús:
Habitacions: Places de garatge:
 
Dades del capital
 
Continent: Continent a primer risc:
Mobiliari: Existèncias
Cobejables qualsevol lloc: Cobejables en caixa forta:
Venciment pòlissa actual Dades hipotecaris
Pòlissa complementària
Dades personals:
Nom i cognoms:
Nif: Sexe:
Data de naixement:
Telèfon: Email:

Política de privacitat

De conformitat amb la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Brokers Jara Assegurances, SL corredoria d'assegurances, l'informa que les dades recollides passaran a formar part d'un fitxer automatitzat amb l'única finalitat de poder realitzar, de manera efectiva, la gestió i promoció de la nostra activitat com a corredors d'assegurances i que aquestes dades seran utilitzades per la nostra part, sempre que sigui necessari per a les finalitats abans indicades.

En tot moment, vostès tenen reconegut els drets d'accés, rectificació, cancel•lació o oposició que podran exercir dirigint-se per escrit a r.alarcon o bé al següent correu electrònic: r.alarcon@brokerjara.com o mitjançant escrit a les nostres oficines situades en

BROKER JARA ASSEGURANCES, S.L.
C/ Llul, 252 - Baixos
08005 BARCELONA

Els espais assenyalats amb asterisc (*) tenen caràcter obligatori. La negativa a facilitar les dades demanades impedirà el seu registre en el sistema, no conservant cap de les dades que hagués informat.
Accepto els termes i condicions legals.
  
Broker Jara Assegurances, S.L. Registre Mercantil de Barcelona, Tom Barcelona, Foli 172, Full B146079, Inscripció 5ª Nº registre DGSPF AAC 0000063 domiciliada en C/ Llull, 252 baixos
- 08005 - Barcelona, amb CIF B 61075693 Nota Legal