Telèfon: 93.303.24.42
Fax: 93.303.03.40
E.Mail: r.alarcon@brokerjara.com

Castellano | Català
 
Localització Contacte Definicions Companyies Organigrama Clients

Assegurança destinada a protegir a promotor i propietaris d'edificis dels danys materials causats per vicis o defectes que tinguin el seu origen o afectin a l'obra fonamental i que poguessin presentar-se durant els 10 anys posteriors a la seva contractació.

Aquesta assegurança és obligatòria d'acord amb la Llei d'Ordenació d'Edificació per a construccions dedicades a habitatges la llicència dels quals d'obra s'hagi sol•licitat a partir del 6 de Maig de 2000.

AVANTATGES

  • És recomanable contractar l'assegurança abans de començar l'obra, realizant-se per part de l'asseguradora un seguiment continuat de la mateixa des del pagament del primer rebut, el que permet corregir els problemes abans que la construcció avanci.
  • Assegurat per companyies especialitzades en el ram de la construcció de gran solvència.
  • Ampli ventall d'Organismes de Control Tècnic amb lliure elecció per part de l'assegurat.

Si desitja més informació sobre producte,accedeixi al formulari i enviï'l prement el botó "Enviar" al final del document.

Broker Jara - Formulari de contacte
Dades personals
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Política de privacitat

De conformitat amb la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Brokers Jara Assegurances, SL corredoria d'assegurances, l'informa que les dades recollides passaran a formar part d'un fitxer automatitzat amb l'única finalitat de poder realitzar, de manera efectiva, la gestió i promoció de la nostra activitat com a corredors d'assegurances i que aquestes dades seran utilitzades per la nostra part, sempre que sigui necessari per a les finalitats abans indicades.

En tot moment, vostès tenen reconegut els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició que podrán exercir dirigint-se per escrit a r.alarcon o bé al següent correu electrònic: r.alarcon@brokerjara.com o mitjançant escrit a les nostres oficines situades en
BROKER JARA ASSEGURANCES, S.L.
C/ Llull, 252 - Baixos
08005 BARCELONA

Els espais assenyalats amb asterisc (*) tenen caràcter obligatori. La negativa a facilitar les dades demanades impedirà, el seu registre en el sistema, no conservant cap de les dades que hagués informat.
Accepto
 
 
Broker Jara Assegurances, S.L. Registre Mercantil de Barcelona, Tom Barcelona, Foli 172, Full B146079, Inscripció 5ª Nº registre DGSPF AAC 0000063 domiciliada en C/ Llull, 252 baixos
- 08005 - Barcelona, amb CIF B 61075693 Nota Legal