Telèfon: 93.303.24.42
Fax: 93.303.03.40
E.Mail: r.alarcon@brokerjara.com

Castellano | Català
 
Localització Contacte Definicions Companyies Organigrama Clients

Assegurança per Guitarres


Els oferim una PÒLISSA d'ASSEGURANÇA per GUITARRES ELÈCTRIQUES a un preu a l'abast de qualsevol butxaca.

A travès d'una de les principals Companyies d'Assegurances del país, ja és possible assegurar guitarres elèctriques, que fins ara constaven com Exclusió en totes les pòlices d'assegurances d'Instruments Musicals.

Assegurem qualsevol Guitarra Elèctrica o Electro-Acústica.

Cubrim, entre d'altres, el Robatori, Incendi i els danys a l'instrument ( ja sigui en el domicili, com en el local d'assaig, en el lloc d'actuació, pel carrer...).

- Marca i Model.
- Any d'adquisició.
- Preu ( valor de l'instrument que us posi a la factura).
- Nombre de Guitarres (descompte per més de dos instruments).

... i us informarem de les exclusives condicions d'aquesta pòlissa.


* 50,00 euros / any per guitarres de fins a 3.000,00 euros.

** Per qualsevol altre instrument: CONSULTI'NS.


Broker Jara - Formulari de contacte
Dades personals
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Política de privacitat

De conformitat amb la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Brokers Jara Assegurances, SL corredoria d'assegurances, l'informa que les dades recollides passaran a formar part d'un fitxer automatitzat amb l'única finalitat de poder realitzar, de manera efectiva, la gestió i promoció de la nostra activitat com a corredors d'assegurances i que aquestes dades seran utilitzades per la nostra part, sempre que sigui necessari per a les finalitats abans indicades.

En tot moment, vostès tenen reconegut els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició que podrán exercir dirigint-se per escrit a r.alarcon o bé al següent correu electrònic: r.alarcon@brokerjara.com o mitjançant escrit a les nostres oficines situades en
BROKER JARA ASSEGURANCES, S.L.
C/ Llull, 252 - Baixos
08005 BARCELONA

Els espais assenyalats amb asterisc (*) tenen caràcter obligatori. La negativa a facilitar les dades demanades impedirà, el seu registre en el sistema, no conservant cap de les dades que hagués informat.
Accepto
 
 
Broker Jara Assegurances, S.L. Registre Mercantil de Barcelona, Tom Barcelona, Foli 172, Full B146079, Inscripció 5ª Nº registre DGSPF AAC 0000063 domiciliada en C/ Llull, 252 baixos
- 08005 - Barcelona, amb CIF B 61075693 Nota Legal