Telèfon: 93.303.24.42
Fax: 93.303.03.40
E.Mail: r.alarcon@brokerjara.com

Castellano | Català
 
Localització Contacte Definicions Companyies Organigrama Clients

RESPONSABILITAT CIVIL FAMILIAR

Garanteix la responsabilitat civil que li sigui imputable al cap de família pels actes de la seva vida privada així com de les persones de les quals hagi de respondre civilment, tals com fills menors, personal domèstic, etc.

RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL

En una societat cada vegada més exigent i on les empreses presenten un nivell d'especialització cada dia, més elevat, és imprescindible disposar d'unes àmplies cobertures davant qualsevol reclamació d'índole professional de la qual vostè o la seva Empresa sigui declarat responsable i hagi de respondre per ella.

RESPONSABILITAT CIVIL DIRECTIUS

Actuant com directiu, segur que ha sentit parlar de la seva responsabilitat civil com gestor professional enfront de la seva empresa (inadequació d'assegurances, omissions de gestió, etc.), empleats (assetjament, moobing), creditors i davant la pròpia administració (incompliment, liquidació de societats, etc.).

Si desitja més informació sobre producte, accedeixi al formulari i enviï'l prement el botó "Enviar" al final del document.

Broker Jara - Formulari de contacte
Dades personals
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Política de privacitat

De conformitat amb la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Brokers Jara Assegurances, SL corredoria d'assegurances, l'informa que les dades recollides passaran a formar part d'un fitxer automatitzat amb l'única finalitat de poder realitzar, de manera efectiva, la gestió i promoció de la nostra activitat com a corredors d'assegurances i que aquestes dades seran utilitzades per la nostra part, sempre que sigui necessari per a les finalitats abans indicades.

En tot moment, vostès tenen reconegut els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició que podrán exercir dirigint-se per escrit a r.alarcon o bé al següent correu electrònic: r.alarcon@brokerjara.com o mitjançant escrit a les nostres oficines situades en
BROKER JARA ASSEGURANCES, S.L.
C/ Llull, 252 - Baixos
08005 BARCELONA

Els espais assenyalats amb asterisc (*) tenen caràcter obligatori. La negativa a facilitar les dades demanades impedirà, el seu registre en el sistema, no conservant cap de les dades que hagués informat.
Accepto
 
 
Broker Jara Assegurances, S.L. Registre Mercantil de Barcelona, Tom Barcelona, Foli 172, Full B146079, Inscripció 5ª Nº registre DGSPF AAC 0000063 domiciliada en C/ Llull, 252 baixos
- 08005 - Barcelona, amb CIF B 61075693 Nota Legal